Personlig asssistent sökes

 · Personlig assistent sökes! I.o.m att mitt företag nu har fått lite fart på och mina ordinarie assistenter har andra jobb i sommar, så skulle det vara bra att ha en till personlig assistent(jag har några i sommar, men skulle behöva en till).Till arbetsuppgifter hör att vara med och hjälpa mig då jag har jobb att sköta, men även mer privata saker som t.ex vardagliga ärenden, fritid m.m.Ditt arbete är för det mesta i Korsnäs, samt att du kan bli inkallad inom kort tid. Tyvärr kan jag inte säga hur mycket jobb det blir, men åtminstone någon timme i veckan fram till åtminstone i mitten på augusti.Så, finns du pålitliga person som tar både personlig assistans jobb och den här Corona pandemin på allvar, så är du välkommen att höra av dig. Ett + är om du har vårdutbildnig och körkort. Mina kontaktuppgifter hittar du på min hemsida www.maskrosstina.fi Dela gärna inlägget, eller tipsa någon om ni vet av någon skulle vara intresserad och vara passlig för jobbet, ”🙂 // Stina Österbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.