Sista terapi före semestern

Idag hade jag min sista fysioterapi före semestern. Det blir skönt med en paus och vara alldeles ledig, annars har jag varit flitig med att ha använt terapi gångerna. Just nu känns det att bra och göra något annat o. njuta av sommaren.

På assistansen började jag packa smått, sådant som går att packa redan nu och jag inte behöver före resan till villan. Jag vill minska på stressen. Jag satte även på en tvättmaskin, fick ge lite råd hur man tvättar kläder. Allt jag behövde så var ett par händer. Det blev också att skriva lite frågor till personalen såsom: ”Om man kunde ladda elrullstolen medan jag är borta. Eller ifall man kunde byta mina sängkläder.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.