Fick min andra vaccindos och middag på Pavis

På eftermiddagen var vi med mor till HVC för att vaccinera mig, nu var den andra dosen i turen. Den här gången fick jag Pfiser vilket lär vara snällare med biverkningarna. Medan jag småpratade med sköterskan, och märkte knappt att man gav sprutan. Först då när plåstret sattes på frågade jag undrande om det var klart. Ja nu fick jag min andra vaccindos, som känns bra.

Det blev middag med familjen på Pavis, firade våra föräldrars brölloppsdag. Trevligt när hela familjen var och åt, och det var en solig och vacker kväll att se ut över havet. Själv åt jag en Wiienerschnitsel som smakade riktigt gott..😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.