Diskutera först med mig

Ibland önskar jag att man skulle diskutera först med mig, innan det bestäms om mina saker såsom med gårdagens dusch. Jag var just på väg att fråga om duschen, eftersom jag skulle ut en sväng. Hann knappt säga något så säger man att jag får gå i duschen idag på morgonen istället. Menar att allt går o. diskutera om hur det blir bäst, men nu var det bestämt i förväg. Sådant tycker jag inte om, känner att bakom allt ligger det lite rädsla . Jag var hemma i god tid, efter en varm dag skulle duschen ha smakat bra. Just då hade jag inga krafter att säga emot.

Jag förstår inte hur en del människor tror, att man kan välja sina arbetsuppgifter. Alltid är det första gånger för alla, som ska hjälpa mig och med tiden lär man sig. Samma person har inte gjort mina morgonbestyr efter x antal åt. Är jag så speciell? Morgonduschen gick bra, bara att sättet som beslutet togs på tycjer jag inte om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.