Ordna saker i tid

Själv är jag en som vill ordna saker i tid. Redan igår kväll ändrade jag posten till villan, när det blev på klart att mina föräldrar och jag flyttar ut den 15:e juni. Tidningen gav jag till en vän. På dagens assistans skrev vi med assistenten skötselråd för blommor och fiskar. Och på tal om fiskar, några fiskar hade hoppat ut ur akvariet o. hamnat bakom skåpet. En silverrandig och den orangerandiga fisken, det var lite tråkigt men sånt är livet.

Sen blev det lite blomvattning både härinne och ute på terrassen. Lite torra blad plockades bort och någon gren att binda fast. Ute på terrassen blev det en kaffe i värmen.☕😁 Jag är nöjd med dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.