Det gick smidigt

Det har kommit något nytt att man ska ha hemförsäkring tillsammans med hyreskontrakt, detta fick jag veta om nu på dagen. Lovade att se bland mina papper tills i morgon. Jag var förberedd o. sade till personalen om att jag behövde hjälp med att bläddra i pappren.

Först ville jag gå in på nätet och se, om jag kunde hitta uppgifterna om hemförsäkringen där. Och mycket riktigt fanns det allt som jag behövde, så jag printade ut . Det gick smidigt att kolla försäkringen via nätet. 😁 Nu behövde jag bara få hjälp med att skriva upp de uppgifter man ville ha, annars klarade jag göra det själv. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.