Österbottniskt derbyt mellan JARO och VPS⚽

Pizzan smakade gott, det var trevligt att sitta och prata. Plötsligt märkte man att pizzan hade hunnit bli kall under allt snarvlande, men en stund i mikrovågsugnen blev smaken godare. 🍕Alltid ibland är det roligt att snarvla om allt möjligt.

Sedan var det dags för österbottniskt derbyt fotbollsmatch mellan JARO och VPS. ⚽ Redan på förhand kunde man att matchen skulle bli spännande, vilket det är det alltid mot Vasa och oavjort skulle kännas som en vinst. JARO gick upp i ledning i första halvleken, en stund före pausen jämnade VPS. Idag blev det inga mål på hörnsparkarna, båda lagen hade sina chanser, men det blev bara dessa två så matchen slutade oavgjort. Ja det var spännande.

Nu sitter jag och väntar på att nattpersonalen kommer o. hjälper med kvällsbestyren.. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.