Pelargonerna fick vara ute en stund

Trots dagens kyliga väder lyfte vi med assistententen ut pelargonerna en stund, så att de fick börja vänja sig med utomhusluften. Det är bra att småningom börja med korta stunder, dels för ljuset- och temperaturens skull. Och pelargonerna togs in innan min assistent for från mig.

I mitt fotoalbum fanns det lite bilder som var lösa, där har de legat i flera år men nu när det regnade fick jag dem in i albumet. Nu efteråt känns det bra att ha fått bilderna på ett ställe. Ja det tog sin lilla tid men till slut hittade de sin plats. 😂

Nu hade jag hoppas på att hinna få ett meddelande från posten, och gå o. hämta ut ett annat paket. När det kom igår ett mail om att paketet var på väg, men meddelandet kom först en stund efter att min assistent hade gått. Ja det går inte alltid som man har tänkt sig, på något sätt ska jag nog få ut det.😅

Kram 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.