Vad är en blogg?

På frågan.: ”Vad är en blogg?” Fick jag idag. Man hade sett mina blogginlägg med bilden av mig, men visste inte riktigt vad ett inlägg är. Jag försökte förklara enkelt, att en blogg kunde handla om vad som helst, eller vad man ville skriva om. Sen blev det egentligen inte tal om vad jag skriver själv om, (Min vardag) eller jovisst nämnde jag men det verkade ej få någon större intresse. Kände på mig att det bäst och låta saken vara.

Nu lite om något annat. Här kom regnet på eftermiddagen, en del stunder kom regnet ganska hårt. Ikväll var det en utländsk studerande med och såg på min dusch och kvällsbestyr, lite svårt när man inte har ett gemensamt språk att ta till. Det är också svårt att veta hur mycket engelska den andra personen kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.