Project Liv

Suomeksi👇.Med leendet upp till öronen trampade Hanna 13 år lycklig iväg bakom sin pappa, längs grusvägen ut från deras hem! 🚴‍♀️😊Vilken lycka för familjen att nu äntligen kunna bege sig ut på ordentliga cykelutfärder runtom i bygden utan att behöva oroa sig för att Hanna vinglar ut på vägen eller ner i diket! Hanna med sina funktionshinder har sämre balans än andra och den, med två hjulförsedda påhängscykeln, kommer att bidra till mycket mer frihet för den här aktiva familjen!”Vi kan nog inte tacka er tillräckligt mycket”, konstaterar mamma Sofia. Med ett leende som smittat av sig från Hanna, åker vi själva också lyckliga därifrån!NU är vi redo för helg!🤩👍

Hymyä korvia myöten Hanna 13 vuotta onnellisena polki isänsä perässä pitkin heidän taloaan vievä soratietä.🚴‍♀️😊Tämä on suuri onnentunne perheelle, nyt he voivat vihdoinkin lähteä kunnon polkupyörä retkeille lähiseudulla yhdessä. Nyt ei tarvitse huolehtia siitä että Hanna vahingossa ajautuu tielle tai ojaan. Hanna jolla on liikuntaesteitä kärsii heikosta tasapainosta ja hänen kaksipyöräinen toiseen liitettävä polkupyörä antaa vapautta tälle aktiiviselle perheelle. ”Emme voi kiittää Teitä riittävästi” toteaa äiti Sofia. Suurella hymyllä joka on Hannalta tarttunut lähdemme myös itse onnellisena perheen luota🤩. Nyt olemme valmiita pyhänviettoon😍👍

// Project Liv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.