Pizza och sĂ„ng🍕

Senare pĂ„ eftermiddagen kom handledaren och hjĂ€lpte mig med skorna, och sĂ„g till att jag kom till och i elrullstolen. DĂ„ var det dags att fara tillbaks till dagliga verksamheten, dĂ€r blev det pizza som smakade gott. 😁 🍕 EfterĂ„t kom en sĂ„ngare som drog lite allsĂ„ng, sjöng Ă€ven nĂ„gra sĂ„nger solo. Det blev ocksĂ„ att man fick snurra pĂ„ lyckohjulet, med tre snurrningar kom det tre vinster . SjĂ€lv vann jag, en tvĂ€ttsvamp, hĂ„rborste och en nyckelring😁

Dagen var trevlig men lĂ„ng, som belöning blir det fyra lediga dagar Det kĂ€nns nog skönt att fĂ„ vara ledig, ja nu kommer jag att vara nĂ„gra helger hĂ€r pĂ„ boendet. Ja det tycker jag att Ă€r helt okej. 💗

Kram 😁

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.