Vill träffa människor

Det är bra med datorer och internet, med det är inte för alla det rätta sättet att umgås med sina vänner. Själv är jag en som vill träffa människor. Jag vill inte bara skriva och chatta utan att höra den andra människans röst. Därför kändes det lite extra bra att man gjorde undantaget, som möjliggjorde för mig att ta emot kvällens besök. På det sättet kunde vi med min vän spinna vidare på det gemensamma projektet.

För en stund glöms min funktionsnedsättning bort, och det blir en träff mellan två vänner. Ibland gör det gott med sådana stunder. Och det gör inget om jag skriver lite långsammare, allt passar o. det känns bra att man väntar på mig. .😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.