Lunch på AfterEight

Lite trappor in till AfterEight som finns i en byggnad skrämde varken mig eller mina vänner, man visste att jag kunde gå i trappor. Det gick bra, jag skojade och sade att gå i trappor sitter väl i ryggmärgen på mig från gymnasietiden. Trevligt att ta en lunch tillsammans, sitta och prata som man inte har gjort på ett tag nu. Det var roligt att höra om AfterEights verksamhet. Jag träffade ännu några vänner medan vi satt och åt. Maten var god, idag var det vegetariskt.

När vi ute och nere på markplan, berättade man att det fanns nog funderingar kring en ramp, men ett problem var att byggnaden var musé bevakad och bromsar planeringen. Och man får inte göra vilka förändringar som helst. När jag visste om att det inte fanns en ramp, påminde det mig om projektet med Fiika Café, med det hade jag bara i huvudet. Bara att huset inte är bevakad.j

Sedan blev det en rundtur och mera trappor, som jag klarade bra av. Trevligt att gå och se sig omkring. Jag tyckte om att besöka AfterEigHt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.