En Kommun För Alla

Vi är många. Vi är olika. Vi är kommuninvånare som alla andra. 🗳️💪I dag lanserar vi tillsammans med SAMS och dess medlemsförbund kampanjen #EnKommunFörAlla Kampanjen lyfter fram funktionshinderfrågor inför årets kommunalval. Vi efterlyser kommunala beslutsfattare som arbetar för en kommun för alla med fokus på tillgänglighet, delaktighet och individanpassat stöd. Vi vill också öka kunskapen om funktionsnedsättningar och viktiga funktionshinderfrågor.Kampanjen uppmanar kandidater att förbinda sig till att jobba för alla kommuninvånare, också dem med funktionsnedsättning – och röstberättigade att rösta på kandidater som tar dessa frågor i beaktande.Läs mera: 👉https://samsnet.fi/kommunalvalet/Hjälp oss att sprida vårt viktiga budskap: gilla, dela, kommentera. Tack!”

// FDUV

Se på videon här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.