Uppdaterar lite

För någon dag sedan fick jag frågan angående om restriktionerna på boendet, och nu tänkte jag uppdatera lite. Ja det är ju så att besöksförbudet gäller fortfarande. Jag måste ha ett besökstillstånd ifall någon vill träffa mig ute på gården, eller kvällstid går det att träffas vid den dagliga verksamheten. Det går att jag kommer ut på en promenad. Ja dessa restriktioner gäller nu.

Just nu för tillfället har Coronaläget här uppe i Österbotten varit aningen lugnare, men än vågar man inte hurra för att allt skulle vara förbi. Själv känner jag mig nöjd och glad att jag är vaccinerad, en del av mina grannar väntar fortfarande på vaccin.

Kram och god natt. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.