Drömmar behöver inte alltid vara så långt borta

”Drömmar behöver inte alltid vara så långt borta.”Idag vill vi lyfta ett nytt stjärnskott i sann Unique Power anda – Milo Skoglund. Vi hörde talas Milo och blev imponerade av att han redan som nioåring följde sin dröm – att skapa ett eget klädmärke. Såhär skriver Milo:”När jag var 7 år så fick jag svar på varför jag hade svårt för den klassiska undervisningen i skolan, NPF diagnosen kom som ett brev på posten och redde ut så många frågetecken. Jag började arbeta fram mina styrkor, med stöd från mamma, för att få till en behagligare vardag. Att få skapa är min vila när det blir för mycket intryck i vardagen. Jag har, så länge som jag kan minnas, älskat att rita, måla och skapa.

Idag är jag 9 år gammal och mamma frågade en dag i köket vad jag hade för drömmar i livet, jag ville ha ett eget klädesmärke var jag snabb att svara. Mamma gick iväg för att hämta penna och papper och bad mig skissa upp hur jag tänkt mig, inom 1 min hade jag fått ner mina tankar på pappret.Mamma tog med mig till datorn och vi försökte få till det digitalt, det blev inte som vi tänkt oss så jag ritade upp ett nytt märke som jag blev nöjd med, även om det inte alls var tänkt så i början. Vi gick sedan in på en hemsida där jag fick välja ett klädesplagg som jag skulle vilja trycka upp märket på. Sedan sa mamma att inom 1 vecka så har du ett eget klädesmärke på väg hem till dig. Jag trodde inte det var sant! Var det så enkelt? – Ja, sa mamma, drömmar behöver inte alltid vara så långt borta.Tröjan anlände och jag har aldrig varit lyckligare

.– Har jag ett eget klädesmärke nu?

– Javisst, sa mamma, ditt helt egna klädesmärke.”

// Unique Power

Det var en härlig

berättelse

så jag ville dela

den. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.