Modell större stickkvarn

Nu idag fick jag vara i ett annat rum och stickade med en modell större stickkvarn, eftersom jag behövde ha ett bord med hål i där den tubliknande korven komma igenom. Det kändes lättare att sticka när maskorna inte hoppade så lätt ur som på den lilla kvarnen. 😄

Här sitter jag och stickar. 😄

Sedan blev jag tillfrågad om jag ville vara med på morgondagens arbetsintervjuer, när man intervjuar folk hit och jobba. Det kändes smått oväntat, när det var en tid man inte ville ha någon av oss med. Ja jag gick väl smått och lova att jag kunde vara med. 😄Personalen skulle fundera på frågorna tills i morgon, som var något nytt, tidigare fick fick man själv fundera ur sitt eget huvud.

Kram 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.