Assistansen delas upp på två dagar

Nu var det första gången som vi med assistenten delade assistansen upp två dagar. Mitt paket kom idag, jag kom nog fram till att akvariefilter går nog att använda, och då behövs det inte returneras. Ja sen började vi med delvattenbyte i akvariet, en del av vattnet togs vara på för blomgödsel till blommorna.

Jag bad sen att min assistent skulle kolla upp hur mycket antihistaminer fanns ännu, ja det fanns några kvar och tänkte beställa efter mer. Plötsligt blev det städning av medicinsskåpet, som behövdes, en del av mediciner var sådär lite på övertid men bara några år. Hmm…… Det är nog bra att någon ser efter mig och mina skåp,🤣 annars kunde det se hur tokigt som helst här hos mig. Senare på eftermiddagen beställde jag medicin via nätet, och det brukar vara en snabb leverans från nätApoteket även nu under Coronatiden. På en kort tid blev det mycket gjort. 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.