Smått konstigt

I torsdags beställde jag lite saker bland annat akvariefilter från Zooplus, när jag läste igenom beställningen som redan hade skickats iväg och märkte att det var fel storlek på filter o. på webbsidan fanns det inga alternativ på storlekar. Det tog högst fem, tio minuter innan jag skrev till kundservicen, och bad om att få ändrat på storleken. Efter några mail var fallet liksom löst tyckte de, så skrev jag att jag inte förstod hurudan lösning det hade det blivit. Idag kom det att försändelsen i logistiken var långt gången att man inte hade hunnit ändra på produkterna, sen frågade jag vad skulle jag göra nu.

Nu kom det att när jag får paketet möjligtvis i morgon, kan man ordna en kostnadsfri returnering åt mig. Jag tyckte att det hela var smått konstigt, men jag kommer att returnera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.