❤Syskondagen ❤

”En extra varm ♥️-kram till alla syskon idag på syskondagen!

Projectliv

⭐️Stjärnsyskon⭐️

”I vårt hem finns två långvarigt sjuka barn och ett friskt däremellan👩‍👧‍👦. Mycket av min energi, som mamma, går åt till att övervaka värden, justera medicinmängder, finnas till hands och stöda, natt som dag!❤️

Jag gläder mig fortsättningsvis över det överraskningspaket som mitt mellanbarn fick ta emot från Project liv i höstas. Det här paketet blev så viktigt för henne, för det var så mycket mer än bara ett paket! 🎁

Första gången sen syskonen insjuknade fick hon själv möjlighet att stå i centrum. Någon såg Henne. Någon såg det som just Hon kämpade med, nämligen en upplevelse av ensamhet och övergivenhet då så mycket av familjelivet kretsar kring de andra syskonen och deras utmaningar. Det här paketet- det var BARA riktat till henne, för att hon också lidit- inte på samma sätt som de sjuka syskonen, men på sitt eget sätt- och i det tysta❤️.

Från den här stunden förändrades något i henne. Hon blev mer harmonisk och tillfreds i familjen. Nu var hon inte längre ”den som man sällan diskuterar om” och ”hon som alltid klarar sig själv”. Hon har en roll som hon är stolt över- hon är syskon till långtidssjuka barn och däri ligger många superstyrkor, ska ni veta! ❤️ ”

Mirella med anledning av den internationella syskondagen👩‍👧‍👦”

//Familjer med långtidssjuka barn ‐KAMRATSTÖD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.