Förhoppningsvist var det lärorikt

Min fysioterapi blev ganska lugn, eftersom det var smått oroligt förrän det blev eftermiddagskaffe. Det var någon i min grupp som hade velat prova stickkvarnen, men jag höll på med beställningsarbeten så det gick inte att avbryta. Ibland blir det svårt att förklara varför det inte går just då när man skulle vilja.

Det saknades lite människor från kvällen, då stannade Eskoos sjukskötare och jobbade kväll. Och man var i stug tre, där det var bastukväll, bland annat var jag en av de som skulle bada bastu. I den delen jag bor så kan kvällarna bli ganska hektiska. Ja förhoppningsvist var det lärorikt att se hur det kan vara här, och att det behövs personal. Det kan vara lätt att läsa alla papper och statistik, utan att veta den verkliga behovet i verkligheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.