Det gröna fönstret

Nu kändes det bra med assistans idag Jag fick hem olivträdet jag fick till födelsedagen, min mor kom hit med den. Olivträdet planterades om, vi fick med min assistent byta blomkruka med Fredskallan annars skulle trädet ha kommit för högt upp. Bra att ha blomkrukor, nu var det så att jag ville ha en självbevattningskruka till olivträdet, dessutom fick jag några sådana krukor av mor. Pelagonplantorna planterades om också, tre av fyra var ganska bra o. den fjärde fick fara till blomhimlen. 😄

Här är det gröna fönstret. Nästan alla blommor har självbevattningskrukor.

Lime trädet har verkligen vuxit, all det ljusgröna är nytt .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.