❤Hemma❤

Innan jag for hem till boendet, hann jag träffa min bror som kom till våra föräldrar, och som hjälpte sen mig till taxin. Luften kändes ganska kyligt ja jag hade ju inte satt min näsa utanför dörren idag 😂

Här hemma mötte en personal mig, det kändes bra att det var en bekant, vi klädde av mig jackan och gick sen på kvällsmål. Medan jag satt och åt, pratade vi smått om hur det hade varit här när jag var borta, jag hälsade snabbt på en människa från Kosovo. Lite synd att man inte har ett gemensam språk då personen inte kan så mycket finska. Jag fick veta att i morgon klarnar det upp, ifall det kommer hit nya Corona restriktioner.

I min lägenhet var allt bra, blommor och fiskar levde gott. När mina kvällsbestyr var klara hjälpte man mig med en del saker, liksom att öppna brev och sätta elrullstolen på laddning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.