Från ett annat perspektiv

Jag förstår mycket väl att efter att ni som har följt med min blogg, och efter att man läste inlägget om ”internationella rullstols dagen”så börja tänka på mig. Det är ju trevligt.

Här talar man om två olika saker, då gäller det att se från ett annat perspektiv.Det kan vara någon människa som är med i en olycka, och livet förändras på ett ögonblick. Man vet inte vad som väntar en, eller vad innebär det att hamna o. sita i en rullstol? Alla frågor är öppna o. har inga svar.

Medan jag har haft min funktionsneddsättning hela mitt liv och suttit i rullstol, ja jag vet ingenting om något. annat . Till all lycka har min familj varit aktiv och gjort allt möjligt på friitiven. Det är därifrån som jag har fått det sociala och aktiva livet, för det är jag tacksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.