Vad ska jag göra?

När jag fick frågan: ”Vad ska jag göra idag?” Då man visste att min assistent skulle komma till mig. ”ja, något hemmasysslor antar jag, som man inte annars hinner göra” Svarade jag.

Då visste jag inte att, akvariepumpen skulle bli putsad, självbevattningskrukorna fylldes på med akvarievatten som var bra nu när jag ska vara borta en längre tid. Att man skulle hinna byta mina sängkläder och tvätta en maskin eller att mina kökslådor blir städade. Ja allt detta blev gjort idag, hela tiden dök det upp saker man kom på att göra. Ibland blev jag tvungen att säga att det var bra o. göra, något jag inte annars hinner med. Onsdagar är när jag hinner göra och hinner vara mig själv, behöver inte förklara eller be om hjälp. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.