Svårt att veta

Ja jag vet att det är bara att vänta tills man blir vaccinerad mot Covid -19. Lite fundersam blir när jag vet att staden började redan för några veckor sedan att vaccinera deras klienter på boendeenheterna, medan när man här på en annan enhet som hör till Eskoo går och väntar.

Det är svårt att veta vad som är orsaken, kanske det är brist på vaccin. Lite konstigt känns det om man tänker att till den dagliga verksamheten, kommer det klienter som redan har fått vaccinet. Då blir frågan, är vi andra inte i riskzonen, när man talar om människor med funktionsnedsättning.

Här krävs det tålamod, visst önskar jag att man skulle få veta mer om vaccineringen. Ibland känns det svårt att vara lugn och vänta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.