Tillstånd för att träffas ute?

Jag råkade sitta i stugköket när man läste igenom uppdateringen restriktionerna som Eskoo har gett nu i Coronatider, och för tillfället har Coronaläget i Vasa sjukvårdsdistrikt blivit värre. I det stora hela hade man behållit restriktionerna detsamma som de har varit tidigare. En sak som var ny var att man borde ansöka tillstånd för att kunna träffa någon ute, : ”Tillstånd för att träffas ute?” Vaddå??

Allt får man höra. Ibland eller nästan jämt numera är jag led Coronan, som ställer till det. Tur att jag kan fara och hälsa på mina föräldrar, och att assistenten får komma till mig. De är just nu mina ljusglimtar.

Ikväll fick jag lära upp en ny personal, hur det är att vara med mig i bastun. Ja det gick nog bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.