Hur tänker man?

När man skriver om sina tankar, så betyder det inte att man ej skulle följa med saker ute i samhället. Ibland blir jag förvånad över hur folk tänker, liksom när jag skrev om funderingarna kring Coronavaccinet.

Ikväll fick jag en kommentar, där man förklarade att även om vaccinet tas så kan man nersmittad och smitta ner andra människor, utan att själv bli sjuk. Ja jag vet och har läst allt möjligt om Coronaviruset, nästan så att det kommer ut från öronen. Vet inte hur folk läser och tolkar mina blogginlägg.

Vill bara säga att här hänger jag med vad som händer och sker i vårt land såsom ute i världen. 🙂 Just nu funderar jag främst på tidtabellen för vaccineringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.