Mina funderingar kring Coronavaccinet

På den senaste tiden har det varit mycket tal om Coronavaccinet, efter att man fick tillgång till vaccin. Det är förståeligt att det finns frågor kring vaccinet men man vet att människorna får skydd mot Covid -19.

Mina personliga funderingar Coronavaccinet. Ja om det finns inga hinder för att bli vaccinerad, på det sättet skyddar man inte bara sig själv utan andra också i samhället. Ifall man hör till riskgruppen blir smíttorisken större och att få en allvarligare form av sjukdomen blir högre. Sedan måste man komma ihåg också att det finns människor som inte kan ta vaccin av hälsoskäl.

Jag har en funktionsnedsättning, annars är jag frisk av mig. Får jag något i luftvägarna så blir det svårt för mig att vara. Själv kommer jag att ta Coronavaccinet så fort som det bara är möjligt. På det sättet kan man kanske börja småningom leva ett ”normalare” liv, även om det skulle ta en tid ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.