Ville bara testa

Hade ju strul med Paypal i tisdags när jag skulle betala på Ebay. Nyfiken och envis som jag är, ville jag bara testa om betalmetoden fungerade nu, kanske lite fånigt av mig. För en billig peng såg jag självbevattningskrukor av ett annat märke, nyfikenheten tog övergrepp om mig och beställningen blev på sådana.

2X Modern Self Watering Planter Large Pots Flowers Pots for All House Plants

Å andra sidan slipper jag att oroa mig om mina blommor skulle ha fått vatten. Nu ikväll bad jag att personalen skulle skriva en lapp, att man kunde kolla blommorna i helgen, om jag inte hinner göra det i morgon.

Ja jag är väl lite hopplös men en glad sån. Nej nu ska jag nog bli ekonomisk igen men samtidigt underlättar jag vardagen här hemma hos mig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.