Häftigt

För några dagar sedan dök det upp på Facebooksidan att för ”x antal gratis pengar eller krediter”, kunde sidan bli marknadsförd. Om något är helt rati kan man fråga sig, hur som helst är jag beredd på att ifall det behövs. Jag började att marknadsföra, under de några dagarna det har varit igång så har det säkert kommit hundra gillanden för denna annons. Ja jag måste säga att det känns häftigt! . 🙂 Sedan har jag bjudit in folk för att gilla min sida.

På eftermiddagen körde min bror hem mig. Ja det var okej att komma lite tidigare än vanligt på söndagarna. Tog och ringde till en vän som jag inte hade pratat med på länge, så det kändes kul. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.