Smått tankspridd och dags att röra på sig

Ja jag kände mig smått tankspridd, då jag kom på att hemnyckeln hade blivit hemma. Då var det bara att köra och hoppas att man skulle hitta någon som kunde komma och öppna dörren till min lägenhet, jag hittade städerskan som var vänlig och öppnade. Så min fysioterapeut och jag kunde komma in. Dagens terapi gick bra, det blev mest tänjningar som verkade passa mig nu idag.

Nu kändes det som om att det var dags att röra på sig. Jag gick och trampade en halvtimme, det blev 6,7 kilometer som var helt okej. 🙂 Ikväll fick jag vara i bastu med min granne, det var riktigt trevligt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.