Knasigt, när munnskyddet gick inte så bra att ha

Vet mycket väl att förra inlägget såg ganska knasigt ut, när rubriken inte fanns med. Det tog sin lilla tid då jag grejade på tills det blev såsom jag ville ha. Nu före julen är det mycket annat man vill vara med och fixa, så jag hann inte ta itu med inlägget förrän nu.

Igår (måndag) var jag till frissan och klippte mig. Själv vill jag följa rekommendationerna med munnskydd, hade menat ha det på mig medan håret blev klippt. Redan då jag satt och väntade på min tur, märkte jag att munnskyddet ville fara neråt från näsan o. det gick inte så bra att ha. Nu gick man med på att jag fick vara utan, då man själv hade på sig ett. Jag hade faktiskt ganska långt och det blev ganska mycket kortare. Med resultatet blev jag nöjd. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.