Bilden som ska komma upp på väggen och fysioterapi

När jag inte sitter och jobbar på kontoret, så i rummet där jag sitter med de andra. På den ena väggen finns bilder på alla , min bild har saknats ännu. Men idag togs det ett foto av mig, man började laga ramarna av tapet som var ljusgrönt med mönster på. Ja nu ska min bild komma upp på väggen också.

Det kom en konsert på nätet, som var med Eskoos eget musikband ”PÄHKÄ” Trevligt med konsert.

Sedan hade jag min nästsista fysioterapi. Det blev lite träning och töjning. På något sätt var jag lite öm på vänstra axel och området där omkring, så min fysioterapeut massagerade muskelfästet som var aningen spänd. Efteråt kändes det bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.