Kvällens TV program var bra

Jag tyckte själv att kvällens TV program var bra, som var annorlunda när dagsläget krävde en del förändringar nu när viruset finns här bland oss. Själv skulle jag säga att programmet var närmare folket, presidentparet intervjuades i flera omgångar på slottet, där var det olika program bland annat musik och bilder eller frågor som medborgarna hade fått och fick skicka in under TV sändningen. Det kom intervjuer från olika håll i Finland som var intressant att se på.

Det kändes bra att stanna här hos mina föräldrar lite längre, och inte behöva avbryta något. I år var programmet intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.