”Att vara frisk”

Själv började jag fundera på vad ”Att vara frisk” betyder, det finns många olika sätt att tolka det på. Jag stötte på uttrycket i någon sammanhang, där man sade att man blev frisk från någonting. Det låter ju bra och härligt.

Nu är det inte så att jag skulle vara bitter över min funktionsnedsättning, något jag fick på köpet och som blev min livskamrat. För mig betyder ordet ”Frisk” till exempel om jag har haft en förkylning, och börjar vara fri från det. Man kan se det ur många synvinklar, det finns inget som är rätt eller fel. Egentligen är det ganska intressant hur människorna tänker på olika saker. Jag är inte heller en som hänger upp sig på uttryck, alla får ha sina tankar. Det här var ju min synpunkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.