Julpyntat här hos mig

Känner mig nöjd och glad över, att jag hade tid och julpynta lite här hos mig. Det blev härligt mysigt och stämningsfullt. ❤

Nu ville jag flytta på apelsin trädet under lampan, eftersom den har blomknoppar på gång och tänkte ge den mera ljus. Ser ni vem som har hittat hit till krukan i år också? Ja tomten1 Och om ni ser efter riktigt noggrant efter så kanske ni kan se några fler tomtar.

Ja här är ett gammalt men kärt julband. Min assistent frågade med ett skämtsamt röst : ”Ville jag sätta upp det, då bandet är gammalt?” En människa som har upplevt en hel del med mig, och gett bandet åt mig. ”Ja det ville jag.” Svarade jag skrattande och lovade att man fick sätta upp det vart som helst. I samma veva nämnde jag väl att vänskapen fyller ett år till i de närmaste dagarna. ❤❤

Nämen, här var det en tomte till, det är nog han som vaktar mig, att jag inte till något bus. Ja fast bus gör jag väl ändå? 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.