Utebelysningen blev mysigt och piggar upp i mörkret

Min assistent satte lite utebelysning på terrassen, jag hade skaffat en ny ljusslinga med fler lampor, det blev mysigt och piggar upp i mörkret. Det var igen en grå och mulen dag, redan klockan fyra var det nästan mörkt.

Akvariestädningen blev något större än vad det var tänkt, men det fanns ju tid.

För tillfället lockar simhallen mig inte ännu, det känns bättre att vara försiktig än att vara för tidig. Jag är inte bekväm med situationen,

Här hemma finns det alltid att göra. Vi fyllde på med assistenten av SockStop medlet två par sockor som jag hade lyckats med att nöta upp. Sedan togs det bilder jag inte täcks visa upp för allmänheten, men det blev ett gapskratt och vilken tur att vi känner varandra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.