Terapiansökan inlämnad och kosmetolog

Nu var jag glad över att personalen gav mig ett kuvert för min terapiansöknings blankett, och hjälpte med att få in pappren i det. Själv skulle jag ta med kuvertet in till stan, när jag skulle fara till kosmetologen.

På eftermiddagen for jag lite tidigare över till boendet, där väntade jag på mor som kom efter mig. Besöket hos kosmetologen var skön, men lite tog det när pormaskarna togs bort. Det var bra att vara på ansiktsbehandling och få bort lite föroreningarna i hyn, vid sidan om blev det trevligt småprat med min kosmetolog. Under tiden var min mor och lämnade in mitt kuvert till Fpa. ja det känns bra att terapiansökan är inlämnad.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.