Läkarbesök och influensa vaccin

Jahapp, tänkte vara såpass fiffig att jag satte igår alla papper i väskan som skulle med på dagens läkarbesök, eller ja det trodde jag. När jag var hos läkaren insåg jag att pappren hade blivit hemma, min mor lovade komma senare med dem till sjukhuset.

Det var en bra diskussion, små förändringar hade det skett under årer till exempel mitt jobb. Man pratade om att försöka få rehabiliteringsplanen för en längre tid. Jag visade hur jag kunde gå. Sen nämnde jag att jag borde få influensa vaccin, då sade min läkare för att besöket skulle vara till något nytta så skulle vi vaccinera mig nu på samma gång. Det blev att min mor fick vaccinet också, ja nu behövde man inte längre försöka få tid till influensa vaccinationen.

Jag kände mig nöjd med läkarbesöket, kanske det var bra att träffas även om det kan kännas lite dumt. Mitt funktionshinder försvinner nog ingenstans.

När jag kom hem till boendet, bad jag personalen gå till lägenheten och hämta pappren som skulle ges till mor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.