Säsongens sista fotbollsmatch

Säsongens sista fotbollsmatch hemma fick man se på datorn, det var på grund av Corona läget. Matchen var mellan Jaro och KTP Från Kotka. I ett ganska tidigt skede fick KTP ett mål och senare under fotbollsmatchen fick de ytterligare två som blev en vinst, därmed kommer Kotka att kvala om en plats i Ligan. Medan JARO fick två mål och tog en tredje plats i Division 1.

Själv såg jag eller lyssnade på fotbollen, och gjorde något annat ibland. Men följde med matchen gjorde jag nog. ja igår kväll togs de andra pelargonerna in, både natten och dagen blev kyligare, idag var det plus fem grader. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.