Dela dela!❤

// Project Liv

Project Liv

 Imponeras stort av de mammor och pappor vi träffar!❤️Vilket tålamod, vilken uthållighet och vilken tapperhet som möter oss trots omvårdnad 24/7, mångårig bristande nattsömn och vääääldigt lite tid för de egna behoven. Idag överraskade vi @tinnila och hennes familj som samtidigt önskar efterlysa andra föräldrar till barn och unga med Pitt Hopkins syndrom❤️! Språket och ålder på barnet har ingen betydelse.Stödet som föräldrar i samma båt kan ge varann är ovärderligt, så nu gör vi allt för att hitta andra familjer med samma diagnos, eller hur? Dela Dela!👍🥰 Respons sänds till info@projectliv.fi #tobringbackalostsmile#projectliv14#livsurprise#långtidssjukabarn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.