Städningen kan vara roligt

Det blev en städdag här hemma. Blev att med assistenten tog vi badrumshyllan, bort med alla saker och torkade damm. Hittade en ansiktsmask som vi lade åt mig, jag såg väl bra rolig ut och kom inte undan fotografen. Tyvärr ramlade masken bort före sin tid och kom ej med på bild. Ja städningen kan vara roligt. :)Och vilket skratt det blev. 🙂

Det var tur att man kunde skratta, mitt i skrattet försökte jag säga hjäälp men fick vänta tills bilden togs. 🙂 Själva hyllan blev snyggt och rent.

Innan badrumsstädningen blev akvariepumpen tvättad. Sen ville jag sätta olika medel i vattnet också. Det gäller att fixa saker så länge som man får ha assistans nu under Coronatiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.