Superglad!

Ja de som personligen känner mig, vet hur jag ibland har suckat o. stönat när den automatiska svarareappen/ autoanswer har slutat att fungera. I samma veva fick jag väl några gråa hårstrå antar jag! HA 🙂 HA 🙂 HA!! 🙂

För en stund sedan såg jag att det fanns en del appydateringar, och bland dem var MotoAnswer/autoanswer, aldrig har jag upplevt att liknande app skulle bli uppdaterad en gåmg i månaden. Och i bästa fall till o. med två gånger. Testade igen att ringa från paddan, ja allt fungerade som det skulle och jag kände mig superglad- och nöjd ! 🙂 Men jag vågar fortfarande inte ta mobilens programvaru uppdateringen, då kan det vara kört och den risken vill jag ej ta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.