En försiktig klippning av pelargonerna och otur med tabletten

Innan jag for hem till boendet, blev det en försiktig klippning av pelargonerna. Torra blommor och de allra gula blad togs bort, nu klipptes det så mycket av höjden som får bli till våren. Efteråt såg det bra ut. 🙂

Sen skulle jag bära tabletten / paddan från köksbordet till skrivbordet som kanske är några meter och visst har det hänt sig att jag har tappat den o. det har gått bra. Men nu var oturen framme och glaset.

Å vad jag är led, liksom det inte vara tillräckligt med ståhej i vardagen också. Nu kom det här men jag ska nog fixa det. Behöver bara tid att tänka, ni som känner mig så vet att jag inte blir och grubblar alltför länge. Se ni, något kommer jag att hitta på. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.