En söt berättelse

Nu vill jag dela en söt berättelse om lilla Theo som har Downs syndrom:

Rocka sockorna

 Theo, 17 månaderI magen kallades jag grodan och efter mammas alla pussar går jag nu under namnet Prinsen.Jag är en lycklig kille som flirtar hejdlöst med min omgivning. Började nyligen förskola och älskar det nästan lika mycket som att vara hemma och gosa med mamma eller personalen som jag kallar henne på mitt Insta @theolito_2019. Där berättar jag varje kväll i bilder och med en smula ironi om min dag.Idag är ingen vanlig dag för mig. Idag fyller nämligen personalen (min mamma) nästan pensionär (tror jag), hon blir 40 år.Grattis mamsen och grattis att jag valde dig att bli min mamma. Finaste presenten säger du att du redan fått – mig ❤️Dela gärna så vi hjälps åt att fylla sociala medier med underbara bilder och porträtt av personer med Downs syndrom.#svenskadownforeningen#berikaintebegransa#rocktober#rockarockasockorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.