Terapi är något mer än träning

Ja många kan tänka när de hör ordet terapi, som innebär träning och träning. Då är man nog inne på rätt spår, men har man haft en terapeut en längre tid liksom jag min fysioterapeut, blir det prat o. diskussioner vid sidan av träningen.

Nu idag blev det funderingar kring saker jag vill, att de kommer med i mitt nya läkarintyg. Annars får man inte allt godkänt av Fpa, till exempel hembesök att man vill ha terapin hemma. Det är små detaljer som är oehört viktiga.

Ännu en tid har jag fysioterapi på den dagliga verksamheten, med terapeuten följer vi hur Coronaläget fortsätter och hurudana rekommendationer är. Ja det är enda man kan göra nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.