En del saker kan man inget åt

Min taxi var ganska i tid, medan man hjälpte mig in i bilen, blev det småprat med mina föräldrar. Nuförtiden innan skjutsen kan börja ,så måste chauffören ringa till centralen i Vasa och beställa resan, som tar lite tid men måste göras.

När jag var på kvällsmål här på boendet, frågade man om jag fick vänta på taxin och tyckte väl att jag var sen då klockan närmade sig halv åtta. Jag började förklara om taxigrejen, ganska snart märkte jag att inget intresse fanns för det. Tänkte för mig själv; ”En del saker kan man inget åt.” Medan jag satt och åt kvällsmålet som hade hunnit svalnat lite, så kändes stämningen aningen konstig och jag åt vänligt . Orkade inte säga något, ville vara överens med människan som hjälpte mig.

Vid sidan om när mina kvällsbestyr skulle bli gjorda, ville jag ordna lite saker på sina platser. Allt gick ju bra, inom mig kände jag kanske småstressad men var lugn.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.