Ett Facebookinlägg

Här är ett Facebookinlägg som jag vill dela med mig.

❤️♥️

  • Ingen vet något säkert om våra liv och vilka sjukdomar vi har och vad vi ska gå igenom, vilka som får kroniska sjukdomar och aldrig kommer att bli bättre. Vi ger inte upp, men vill göra andra medvetna om det. En tupplur hjälper inte alltid. Vi är inte lata. Vi går på mediciner. Vi kämpar med smärta, rörlighet och trötthet varje dag.
  • Det mest frustrerande är att folk tittar på oss och säger ”det kan inte vara så illa; du ser ut att må bra!” Trots att våra kroppar upplever smärta ber vi om ursäkt om vi missar evenemang som vi skulle vilja delta i men inte orkar. Eller deltar trots att vi får betala priset nästa dag.
  • En dag kommer kanske du också att förstå våra dagliga utmaningar. Dessa dolda sjukdomar påverkar oss fysiskt, mentalt och känslomässigt. Vi behöver ditt stöd, inte ditt omdöme.
  • Vi uppskattar de som vill ta sig tid att läsa detta inlägg till slutet och med inlägget kommer följande önskan:
    ”Snälla, om du vill hedra någon som kämpar mot dolda sjukdomar, som exempelvis devic sjukdom (nmo), Sarkoidos, Ehlers Danlos syndrom lupus, multipel skleros (MS), cancer, artrit, gastropares, migrän, sköldkörtelsjukdomar, ME, kronisk smärta, PTSD, ångest, depression, ADd, ADHD, bipolär sjukdom, fibromyalgi, endometrios, copd, Crohns, IBS, diabetes, olika funktionsvariationer eller någon annan dold sjukdom som inte nämnts här.”
  • Gör följande: Kopiera gärna texten ovan och klistra in i ditt eget flöde.
  • För vissa kanske det inte betyder någonting, och det kan vara svårt eller tråkigt och läsa så långa inlägg eftersom det finns många liknande.
  • Skriv ”klar” i kommentarerna och tack för ditt stöd. Jag skulle vilja se fem av mina vänner lägga upp detta meddelande, (inte dela) för att visa att du finns där om någon behöver prata om sina svårigheter och bli mött med respekt. ❤️”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.