Människor borde förstå allvaret med Covid -19

En fråga jag själv har gått och funderat på, att det verkar vara en del människor som inte förstår eller bryr sig om allvaret med Covid -19. Ja jag förstår att det blir tråkigt o. vara försiktigt, träffa bara några kompisar och ha inga fester. Allt är så dumt eller hur?

Tyvärr har man sett hur Coronaviruset sprids i stora fplksamlingar och fester, viruset är inget att leka med. Begränsningarna är tråkiga, men de är för vårt bästa och då blir ansvaret på oss hur lydiga vi är och följer rekommendationerna. Det är en gemensam kamp mot Covid -19.

Det är nu som människor borde förstå allvaret med Covid -19, och det finns bland oss.

Man får dela inläggeet ifall man vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.